FinnBuild - 7 t/m oktober 2020

 

Van 7 – 9 oktober 2020 wordt voor de 24ste keer de internationale bouw vakbeurs FinnBuild Helsinki georganiseerd. De deelnemers zijn grote bekende internationale bedrijven en nieuwe, innovatieve ondernemers. Hier ontmoet u eindbeslissers, bestaande en potentiële klanten uit de totale bouwsector in Finland en omringde landen.

 FinnBuild - een platform voor internationale bedrijven

Een deelname aan FinnBuild en haar omlijstend programma biedt internationale bedrijven de meest interessante mogelijkheid om nieuwe zakelijke contacten te leggen en om hun netwerk in Finland uit te breiden. FinnBuild is de grootste en de belangrijkste vakbeurs voor de bouw en industrie in Finland. In 2018 presenteeerden 529 exposanten hun producten en diensten aan ruim 25.000 bezoekers.

Productgroepen:

  • Nieuwbouw en renovatie producten en diensten voor bouwindustrie
  • Bouwmachines, -materieel en technologie
  • Funderingen, gevelsystemen en –elementen,  ramen en deuren
  • Additionele bouwonderdelen
  • Interieur: plafonds, wanden en vloeren
  • Beslag, gereedschap en uitrusting
  • Bouwtechnologie
  • Overige industriële producten en services  

Welkom in Finland!

Welkom in Finland en ervaar op FinnBuild het hoge niveau van de know-how die door de exposerende bedrijven wordt gepresenteerd. Finland staat bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen in de bouw en niet te vergeten de geavanceerde technologie en complexe bouwprojecten met hoge eisen als gevolg van het Finse klimaat. Finse professionals in de bouw zijn de voorlopers in kwaliteitscontrole, opleiding en in het gebruik van speciefieke materialen zoals hout. Laat u inspireren innovatieve producten en de hoge kwaliteit van de Finse bouwsector.

Neem deel en profiteer van zakelijke kansen in Finland!

Met een deelname aan FinnBuild profiteert u van alle voordelen van deze toonaangevende ontmoetingsplek voor de bouwindustrie in Finland en de omliggende regio’s. Deelnemen is eenvoudig - reserveer en ontwerp uw stand individueel of kies uit een van de kant en klare standbouwopties. 

Online aanmelden: klik hier

Deelname en standprijzen (pdf)

Beursimpressie: